Hidhet poshtë mocioni i mbrojtjes së Shalës për rrëzimin e akuzës për vrasje të paligjshme

Trupi gjykues në çështjen kundër Pjetër Shalës ka hedhur poshtë mocionin e mbrojtjes për rrëzimin e akuzës për vrasje të…

Përfundon dëgjimi i dëshmitarit, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon të hënën

Dëshmitari i nëntëmbëdhjetë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar e ka përfunduar dëshminë e tij në gjykimin kundër ish-krerëve të…

Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) në Hagë sot vazhdon gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve, ku pritet të…

Dy eksperte mjekoligjore po dëshmojnë në gjykimin kundër Pjetër Shalës

Në Gjykatën Speciale në Hagë po vazhdon procesi gjyqësor kundër ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Pjetër Shala, me dëgjimin…

Nesër paraqitet dëshmitari i ri i prokurorisë në rastin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Dëshmitari i gjashtëmbëdhjetë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar në gjykimin kundër ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ka përfunduar…

Rikthehen seancat në Speciale, Thaçi dhe të tjerët dalin para gjykatës

Ish-krerët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës do të dalin përsëri para trupit gjykues në Gjykatën Speciale këtë të hënë, ku…

Edhe një dëshmitar me masa mbrojtëse në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Nën masa mbrojtëse ka nisur dëshminë e tij në Hagë dëshmitari i pesëmbëdhjetë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar (ZPS),…