Gjykata Themelore e Ferizajt më transparentja për publikimin e vendimeve

Prej mbi 97 mijë lëndë të zgjidhura në gjykatat e Kosovës , vendimet e mbi 34 mijë lëndëve ose rreth…

“Fol”: Gjykata e Ferizajt më transparentja

Gjykata Themelore e Ferizajt është shpallur gjykata më transparente sa i takon publikimit të vendimeve të lëndëve të zgjidhura. Ndërsa,…

Kontrata e Gavit, gjykata hedh poshtë ankesën e Barcelonës

Një gjykatë në Barcelonë ka vendosur kundër liderit të La Ligës në përpjekjet e tij për të regjistruar kontratën e…

Hyseni: Kushtetuesja s’duhet ta interpretojë marrëveshjen për Asociacionin

Anëtari i Kryesisë së partisë në pushtet, Alban Hyseni ka deklaruar se Gjykata Kushtetuese në Kosovë nuk duhet t’i interpretojë…

Ulet dënimi për tre muaj për Gucatin dhe Haradinajn

Gjykata e Apelit ka vendosur të ulë dënimet për tre muaj për dy ish krerët e Organizatës së Veteranëve të…

Kurti përplaset ashpër me deputetët opozitarë në Kuvend

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është përplasur ashpër me deputetët e opozitës, në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës.…

Paraburgim ndaj një të pandehuri, kanosi kryetarin e Prizrenit

Caktohet masa e paraburgimit ndaj një (1) të pandehuri, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale…

Falsifikoi paratë, Gjykata Themelore në Prishtinë shpall aktgjykimin ndaj të akuzuarit R.Z

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit R.Z për veprën penale Falsifikimi i parasë nga neni 296…

Hidhet aktakuza ndaj pesë të akuzuarve lidhur me dhunimin e 11-vjeçares

Gjykata Themelore në  Prishtinë, Departamenti për të Mitur, e ka hudhur poshtë aktakuzën e ushtruar ndaj pesë të dyshuarve: E.R.…