Një muaj paraburgim ndaj 5 të arrestuarve për terrorizëm

Pas kërkesës së Prokurorisë Speciale të Kosovës, Gjykata Themelore në Prishtinë ua ka caktuar masën e paraburgimit 30 ditë të…

Gjykata anulon vendimin për t’i paguar energjinë 4 komunave veriore (Dokument)

 Gjykata Themelore ne Prishtine sot ka aprovuar kërkesëpadinë e Avokatit të Popullit për anulimin e vendimit të Zyrë së Rregullatorit…

Gjashtë muaj burg me kusht për nxitje të përçarjes dhe mos durimit

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Krime të Rënda ka dënuar me gjashtë muaj burg me kusht të akuzuarin H.H.…

Gjykata jep detaje rreth aktakuzës ndaj Arbër Sejdiut, bashkëpjesëmarrësit në vrasjen e 18-vjeçares

Gjykata Themelore në Ferizaj përmes një komunikate ka dhënë sqarime rreth rastit të Arbër Sejdiut, njërit nga të dyshuarit për…

​Një muaj paraburgim për personin që u prezantua si agjent i CIA-s e që lidhet me rastin e Bedri Rexhepit

S.G i është caktuar masa e paraburgimit pasi që ai mashtroi duke u prezantuar si agjent i CIA-s ku edhe…

Dënohet shtetasi malazez i arrestuar në Gazimestan për provokime ndëretnike

Shtetasi malazez, Risto Jovanoviq i cili në ditën e “Vidovdanit” në Gazimestan bëri provokime ndëretnike është dënuar të mërkurën nga…

Gjykata cakton masën e sigurisë kundër 7 personave për pjesëmarrje në grupe terroriste

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti Special ka vendosur lidhur me kërkesën e Prokurorisë Speciale te Republikës se Kosovës për…

10 vite burg për serbin që dhunoi seksualisht një shqiptare gjatë luftës

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar me dhjetë vjet burgim, Zoran Vukotiqin për krime lufte kundër popullatës civile, përkatësisht dhunim…

​Një muaj paraburgim për kreyshefin dhe drejtorin e financave të KPM-së

Një muaj paraburgim i është caktuar kreyshefit dhe drejtorit të financave dhe administratës së Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM)…

Albina Shabani-Rama zgjidhet kryetare e Gjykatës Themelore në Prishtinë

Albina Shabani-Rama është zgjedhur kryetare e Gjykatës Themelore në Prishtinë. Shabani-Rama do të jetë në krye të gjykatës edhe për…