Një muaj paraburgim për personin që shkaktoi aksident me fatalitet

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30…

Kryetari i Novobërdës dënohet për keqpërdorim të detyrës

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit Svetislav Ivanoviq, duke i shqiptuar dënim prej 3.000 euro…

Keqpërdori detyrën zyrtare dhe përfitoi 12 mijë euro, gjykata e gjobitë me 3.000 euro

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit S. I., duke i shqiptuar dënim prej 3.000 euro…

Kryen dy grabitje, 12 vite burgim dhe 10 mijë euro gjobë për autorët

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj dy të akuzuarve K. R. dhe B. M., duke i shqiptuar…