Një muaj paraburgim ndaj policit për sulm seksual ndaj një të miture

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30…

Kërcënoi një femër me publikim të fotove nudo, Gjykata i cakton një muaj paraburgim

Gjykata Themelore në Gjilan i ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të pandehurit F.M pasi i njëjti  vazhdimisht…

​I gjendet arsenal armësh në shtëpi, do të qëndrojë një muaj në paraburgim

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30…

30 ditë paraburgim ndaj personit që aksidentoi tre persona

Gkykata Themelore në Gjilan ka caktuar masën prej 30 ditë paraburgim ndaj personit që aksidentoi tre persona. Ekziston dyshimi i…

Një muaj paraburgim të pandehurit D. I., dyshohet se vrau gjyshin e tij

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30…

​Dënohet me burg të përjetshëm Nuhi Mavrovqani për vrasjen e gruas në Kamenicë

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues me burgim të përjetshëm ndaj Nuhi Mavrovqanit i cili u akuzua për…

Kërkohet paraburgim për personin që dhunoi dhe incizoi të miturën

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit, nga Gjykata kompetente në Gjilan, ndaj një të dyshuari…

Dha ryshfet 20 euro, dënohet me 1500 euro

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit J. M., duke e gjykuar me 500 euro gjobë…

Një muaj paraburgim për personin që dyshohet se dhunoi të miturën në Gjilan

Një muaj paraburgim është caktuar ndaj Sh.H i cili dyshohet se kishte detyruar të miturën që të kryej akt seksual…

Një muaj paraburgim ndaj pronarit të kazinosë në Karaçevë

Pronarit të kazinosë “Automate Club”, D.H që ndodhej në Karaçevë i është shqiptuar masa e paraburgimit prej 30 ditësh. Kështu…