​PZAP ia anuloi votat, Iniciativa Rome: Vendim antikushtetues

Iniciativa Rome është vënë në qendër të akuzave se fitoi vota falë ndihmës së Listës Serbe. Komunitetet pakicë joserbe u…

A është i nevojshëm rinumërimi i plotë? Monitoruesit të ndarë, KQZ pret Supremen

Së fundmi janë shtuar zërat se duhet të ketë një rinumërim të plotë të votave pasi dyshimeve që ka pasur…

Hasani: Supremja mund të vendosë për rinumërim total

Ish-kryetari i Gjykatës Supreme, Fejzullah Hasani po e sheh të mundshëm rinumërimin total të votave të kandidatëve për deputetë në…

Berisha dhe Balje dorëzojnë ankesë në Supreme

Partitë e komuniteteve boshnjake dhe egjiptiane kanë dorëzuar ankesë në Gjykatën Supreme lidhur me vendimin e djeshëm të PZAP-së për…

PLE nesër deponon ankesë në Supreme, kërkon anulim të votave edhe në disa komuna tjera

Kryetari i Partisë Liberale Egjiptiane Veton Berisha ka bërë të ditur se nesër në orën 11:00 do të deponojnë një…

Sot përfundon afati për ankesa në PZAP

Sot mbyllet afati që subjektet politike dhe kandidatët të dorëzojnë ankesat e tyre në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa…

Gjykata Supreme revokon dy udhëzime, miraton draftet e reja

Është mbajtur seanca e përgjithshme e Gjykatës Supreme gjatë të cilës janë revokuar dy udhëzimet e miratuara në seancën e…

LVV reagon pas vendimit të Supremes: Lista jonë me 110 kandidatë garon në referendumin e 14 shkurtit

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar ndaj vendimit të Gjykatës Supreme e cila i pamundëson Albin Kurtit pjesëmarrjen në zgjedhjet e 14…

Elezi: Do të veprojmë në përputhje me vendimin e Gjykatës Supreme

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të veprojë në përputhje me vendimin e Gjykatës Supreme lidhur me certifikimin e disa kandidatëve…

​Supremja lë jashtë garës Kurtin, vendos pro Aliut, Murtezit e Dreshajt

Gjykata Supreme ka pranuar pesë ankesa nga subjektet politike të ushtruara kundër vendimeve të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP),…