Gjykata Supreme kthen në rigjykim çështjen ndaj inspektorëve komunalë

Kolegji gjyqësor i Gjykatës Supreme, në çështjen penale ndaj të dënuarve; I.H.,  S.C., V.A. dhe M.Sh., për shkak të veprës…

Supremja liron nga disa pika të akuzës të dënuarit për fajde

Kolegji i Gjykatës Supreme në çështjen penale kundër të akuzuarve: T.K., K.K., Gj.K., M.K., B.B., Gj1.K. dhe G.K., për shkak…

Supremja i jep të drejtë Kastratit: Prindërit që nuk lejuan fëmijët të vijojnë mësimet duhet të dënohen

Komuna e Kamenicës, rreth një vit më parë, kishte bërë kërkese për të iniciuar procedurë kundërvajtëse ndaj 23 prindërve me…

Supremja ia vërteton dënimin me burgim të përjetshëm policit që vrau punëtorin në Suharekë

Gjykata Supreme, ia ka vërtetuar dënimin me burgim të përjetshëm Shefki Spahiut për vrasjen e 32 vjeçarit nga Suhareka Jetmir…

Supremja i jep të drejtë Kastratit për reformat në arsim

Gjykata Supreme ka hedhur poshtë ankesën e prindërve nga Kamenica lidhur me vendimin për vazhdimin e fazës së tretë të…

Kthehet në rigjykim rasti i Shukri Bujës

Gjykata Supreme ka vendosur ta kthejë në rigjykim në shkallë të dytë rastin ndaj Shukri Bujës, që ishte dënuar me…

IKD: Gjykatësit e Supremes vazhdojnë të marrin shtesa në kundërshtim me ligjin

​Instituti i Kosovës për Drejtësi mbajti konferencë për media në të cilën publikoi raportin “Ligjshmëria përfitimeve në Gjykatën Supreme të…

​PLE: Vendimi i Supremes i papranueshëm, do të ankohemi në Kushtetuese

Partia Liberale Egjiptiane e ka vlerësuar si të papranueshëm vendimin e Gjykatës Supreme për të mos ia anuluar votat subjektit…

​Hoxhiq pas vendimit të Supremes: Do t’i drejtohem Kushtetueses

Kryetarja e iniciativës Komuniteti i Bashkuar, Adriana Hoxhiq, ka kritikuar Kosovën për qasje jo të barabartë ligjore për komunitetet në…

Supremja refuzon 9 ankesa kundër vendimeve të PZAP-it

15 ankesa kundër vendimet të PZAP-së ka pranuar Gjykata Supreme, por që deri më tani ka vendosur vetëm për 9…