Mbahet konferenca e parë mes Gjykatës Kushtetuese e Supreme të Kosovës dhe Shqipërisë

Ka nisur konferenca e parë e përbashkët profesionale ndërmjet Gjykatës Kushtetuese dhe Gjykatës Supreme të Kosovës, me Gjykatën Kushtetuese dhe…

​Refuzohet kërkesa për mbrojtje të ligjshmërisë e të dënuarit T.S., për keqpërdorim të pozitës

Kolegji i Gjykatës Supreme në çështjen penale kundër të dënuarit T.S., nga Shtimja, për shkak të veprës penale keqpërdorimi i…

Kushtetuesja kundërshton Supremen dhe Apelin për kontestin e Telekomit dhe Z-Mobile

Gjykata Kushtetuese e ka hedhur poshtë aktvendimin e Gjykatës Supreme në lidhje me kontestin e Telekomit dhe Z-Mobile. Sipas vendimit…

PDK mirëpret vendimin e Supremes: Diaspora e Dragashit do të rikonfirmojë vullnetin e tyre për kryetarin Shabani

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka mirëpritur vendimin e Gjykatës Supreme, e cila sot ka marrë vendim që të përsëritet…

Supremja vendos për 15 ankesa të kandidatëve për asamblistë

Kolegjet gjyqësore të Gjykatës Supreme kanë përfunduar të gjitha ankesat e kandidatëve për asamble komunale, të ushtruara kundër vendimeve të…

Gjykata Supreme vendos për shtatë ankesa të kandidatëve për asamblistë

Gjykata Supreme e Kosovës, pas certifikimit të zgjedhjeve lokale ka vendosur për shtatë nga gjithsej 19 ankesa sa ka pranuar…

Dënimi 8 muaj për dhunuesin e 15-vjeçares, reagon kryetari i Supremes

Dënimin prej vetëm 8 muaj e 8 ditë që shqiptoi gjyqtarja e Gjykatës Themelore në Pejë, Florje Zatriqi për dhunuesin…

Gjykata Supreme kthen në rigjykim çështjen ndaj inspektorëve komunalë

Kolegji gjyqësor i Gjykatës Supreme, në çështjen penale ndaj të dënuarve; I.H.,  S.C., V.A. dhe M.Sh., për shkak të veprës…

Supremja liron nga disa pika të akuzës të dënuarit për fajde

Kolegji i Gjykatës Supreme në çështjen penale kundër të akuzuarve: T.K., K.K., Gj.K., M.K., B.B., Gj1.K. dhe G.K., për shkak…

Supremja i jep të drejtë Kastratit: Prindërit që nuk lejuan fëmijët të vijojnë mësimet duhet të dënohen

Komuna e Kamenicës, rreth një vit më parë, kishte bërë kërkese për të iniciuar procedurë kundërvajtëse ndaj 23 prindërve me…