Veseli përfundon dëshminë në Hagë, thotë se askush nuk mund ta mohojë që BIA ka luftuar kundër pushtuesit

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sejdi Veseli ka thënë se anëtarët e njësisë BIA kanë qenë pjesëtarë të UÇK-së…

​Nesër vazhdon gjykimi ndaj Salih Mustafës në Hagë, synohet që çështja e ZPS-së të mbyllet më 4 shkurt

Trupi gjykues në rastin ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa, ka nxjerrë një vendim sipas së cilit…

Dëshmitari ekspert i mbrojtjes së Nasim Haradinajt do të dëgjohet edhe të premten

Dëshmitari ekspert në gjykimin ndaj ish-krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Robert Reid do të dëgjohet edhe…

Dëshmitari thotë se ZPS nuk ka ndjekur praktikat më të mira të procedurave në OVL-UÇK

Dëshmitari ekspert, Robert Reid i cili po dëgjohet në gjykimin ndaj ish-krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së…

Procesi gjyqësor ndaj Gucatit dhe Haradinajt

Në Hagë përfundon dëgjimi i dëshmitares eksperte në gjykimin ndaj Gucatit dhe Haradinajt ​Qalaj përfundon dëshminë në Hagë, gjykimi ndaj…

Përfundon konferenca mbi ecurinë e çështjes në rastin ndaj Pjetër Shalës në Hagë

Në Dhomat e Specializuara në Hagë është mbajtur konferenca mbi ecurinë e çështjen në rastin ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare…

​Qalaj përfundon dëshminë në Hagë, gjykimi ndaj Gucatit dhe Haradinajt do të vazhdojë më 21 janar

Ish-drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka përfunduar dëshminë e tij në Dhomat e Specializuara në Hagë. Para trupit…

Rashit Qalaj dëshmon në procesin ndaj Haradinajt dhe Gucatit

​Haradinaj përfundon dëshminë në Hagë: Kundërshtimin e kemi ndaj qasjes që ka prokuroria dhe jo ndaj gjykatës

Rashit Qalaj dëshmon në procesin ndaj Haradinajt dhe Gucatit

​Haradinaj përfundon dëshminë në Hagë: Kundërshtimin e kemi ndaj qasjes që ka prokuroria dhe jo ndaj gjykatës Haradinaj: Kam vepruar…
error: