Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Kushtetuesja kërkon t’i dërgohen sot komentet për pezullimin e përkohshëm të dekretit për qeverinë e re

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës ka njoftuar se ka pranuar kërkesën e parashtruar nga 30 deputetë të grupit parlamentar…

PDK-ja dorëzon në Kushtetuese vendimet e qeverisë Kurti për kufizimin e lëvizjes

Partia Demokratike e Kosovës e ka dërguar në Gjykatën Kushtetuese vendimin e fundit të Ministrisë së Shëndetësisë për kufizimin e…

PDK: Gjykata Kushtetuese mbrojti rendin kushtetues nga “puçi qeveritar” i Kryeministrit të shkarkuar Kurti

Partia Demokratike e Kosovës mirëpret akgjykimin e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës për ta shpallur kundërkushtetues vendimin e qeverisë Kurti për…

Kushtetuesja i jep të drejtë Thaçit: Kufizimi i lëvizjes mund të bëhet “vetëm me ligj”

Gjykata Kushtetuese ka shqyrtuar kërkesën e presidentit Hashim Thaci, përkitazi me ligjshmërinë e vendimit të Qeverisë së Kosovës për kufizimin…

Kushtetuesja merr vendim për Ligjin për Paga

Gjykata Kushtetuese e ka shtyrë vendimin për masën e përkohshme për Ligjin e Pagave deri më 30 qershor. Kushtetuesja e…

Kushtetuesja pranon kërkesën e Thaçit, kërkon komentet e palëve rreth masës së përkohshme

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës ka pranuar sot në orën 12:03, një kërkesë të parashtruar nga presidenti i Republikës…

Kryetarja e Kushtetueses vizitë pune në SHBA

Me ftesë të organizatës amerikane Federalist Society for Law and Public Policy Studies dhe si pjesë e delegacionit të rrjetit…
error: