Ambasadori De Riu: Raportet në mes Kosovës dhe Italisë të forcohen edhe më tutje

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Republikës Kosovës, Gresa Caka – Nimani, priti në takim njohës ambasadorin e ri të Italisë…

Kushtetuesja kundërshton Supremen dhe Apelin për kontestin e Telekomit dhe Z-Mobile

Gjykata Kushtetuese e ka hedhur poshtë aktvendimin e Gjykatës Supreme në lidhje me kontestin e Telekomit dhe Z-Mobile. Sipas vendimit…

Kushtetuesja shfuqizon vendimin për shkarkimin e pesë anëtarëve të KPMSHCK-së

Gjykata Kushtetuese ka shfuqizuar vendimin për shkarkimin e pesë anëtarëve të anëtarëve të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil…

QUINT-i kërkesë Qeverisë për tokën e Manastirit të Deçanit: Respektoni vendimin e Kushtetueses!

Shefat e misioneve të Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë lëshuar sërish një…

PDK kërkon dorëheqjen e Avokatit të Popullit

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) po kërkon dorëheqjen e Avokatit të Popullit, Naim Qelaj, pas refuzimit që ky i fundit…

Gjykata Kushtetuese me masë të përkohshme për KPMSHCK

Gjykata Kushtetuese sot publikoi vendimin për masë të përkohshme në rastin KO 127/21, të parashtruar nga Abelard Tahiri dhe 10…

Komuna e Gjakovës fiton një rast gjyqësor, Kushtetuesja e kthen në rishqyrtim

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës ka publikuar një aktgjykim të parashtruar nga Komuna e Gjakovës, në të cilën u…

Gjykatat Kushtetuese të Kosovës dhe Shqipërisë me memorandum bashkëpunimi

Me ftesë të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, i udhëhequr nga kryetarja Gresa Caka…

Moszbatimi i vendimeve për Manastirin e Deçanit, reagojnë shtetet e Quint-it

Gjykata Kushtetuese ka bërë me dije se autoritetet përgjegjëse nuk kanë ndërmarrë masat e nevojshme për zbatimin e të dy…

Kushtetuesja konstaton moszbatimin e vendimeve për Manastirin e Deçanit

Gjykata Kushtetuese ka konstatuar se ka moszbatim të vendimeve të Gjykatës lidhur me çështjen e Manastirit të Deçanit dhe atë…
error: