Gjykata e Apelit deklarohet lidhur më rastin e kriminelit serb Darko Tasiq

Gjykata e Apelit ka dalë me sqarim pas reagimeve të shumta pas publikimit të vendimit të kësaj gjykate, lidhur më rastin…

​Apeli vendos 11 vjet burgim për të akuzuarin për krime lufte në Kosovë

Apeli vendos 11 vjet burgim për të akuzuarin për krime lufte në Kosovë Gjykata e Apelit i ka caktuar 11…

Kthehet në rigjykim çështja penale kundër të akuzuarit H.Ç.

Departamenti Special i Gjykatës se Apelit të Kosovës, ka vendosur lidhur më ankesat në çështjen penale kundër të akuzuarit H.Ç.…

Supremja e kthen në Apel për rivendosje lëndën ndaj Ilir Tolajt dhe të tjerëve

Gjykata Supreme ka vendosur që të kthejë në Apel për rivendosje lënden ndaj ish-sekretarit të Ministrisë së Shëndetësisë, Ilir Tolaj…

Kthehet në rigjykim çështja penale kundër 8 të akuzuarve për disa vepra penale

Gjykata e Apelit ka vendosur në çështjen penale kundër të pandehurve  A.Ll., S.R., R.S., H.H, B.K., R.T., B.L dhe M.J.…

Gjykata e Apelit gjatë pandemisë ka zgjidhur një numër të konsiderueshëm të lëndëve të rregullta

Kryetari i Gjykatës së Apelit Hasan Shala ka pritur sot në takim shefin e EULEX-it  Lars-Gunnar Wigemark, me të cilin…

Gjykata e Apelit ashpërson dënimin për 8 të akuzuar për fajde

Gjykata e Apelit e ka ndryshuar aktgjykimin e shkallës së parë në rastin ndaj të akuzuarve për fajde dhe detyrim,…

Apeli e kthen në rigjykim rastin e Enver Sekiraqës

Gjykata e Apelit e ka kthyer në gjykim rastin e Enver Sekiraqës që akuzohet për “shtytje në kryerjen e veprës…

Rasti i Naser Osmanit dhe të tjerëve kthehet në rigjykim

Gjykata e Apelit ka kthyer në rigjykim rastin e Naser Osmanit dhe të akuzuarve të tjerë në rastin  e privatizimit…
error: