Themelorja konfirmon aktakuzën ndaj ish-ministres Dhurata Hoxha, Avokati: Kemi bërë ankesë në Apel

Aktakuzën për korrupsion ndaj ish-ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha dhe ish-sekretarit Kushtrim Cukaj dhe tre të tjerëve, Fitim Mustafa,…

3-përqindshi, Apeli kthen në rigjykim çështjen ndaj Osmanit dhe Gashit

Gjykata e Apelit e Kosovës ka kthyer në rigjykim çështjen ndaj ish-deputetit të LDK-së Naser Osmanit dhe dikur këshilltarit të…

Apeli ia vërteton dënimin Sokol Bashotës

Gjykata e Apelit e ka lënë në fuqi aktgjykimin dënues që Gjykata Themelore në Pejë ka shpallur ndaj ish-kryetarit të…

Apeli kthen në rigjykim rastin e Pal Lekajt dhe të tjerëve

Gjykata e Apelit ka aprovuar ankesën e mbrojtësve të të akuzuarve G.R., P.L. dhe I.I., dhe sipas detyrës zyrtare, ka…

Apeli refuzon ankesat e mbrojtësve në rastin “Subvencionet”

Kolegji penal nga Departamenti i Krimeve të Rënda i Gjykatës së Apelit të Kosovës i ka refuzuar si të pabazuara…

Apeli e kthen në rivendosje rastin e tre zyrtarëve për deportimin e gjashtë shtetasve të Turqisë

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rivendosje rastin e të pandehurve D.G., V.K. dhe RR.S. që ka të bëjë…

Gjykata e Apelit anulon vendimin e Gjykatës Themelore për ministrin Liburn Aliu

Gjykata e Apelit e Kosovës ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Prishtinës për anulimin e vendimit dhe rivendosjen e…

Supremja i jep të drejtë Kastratit: Prindërit që nuk lejuan fëmijët të vijojnë mësimet duhet të dënohen

Komuna e Kamenicës, rreth një vit më parë, kishte bërë kërkese për të iniciuar procedurë kundërvajtëse ndaj 23 prindërve me…

Shala: Kam pas presion nga ndërkombëtarët dhe vendorët për Gjykatën e Apelit në veri

Kryetari i Gjykatës së Apelit, Hasan Shala në konferencën përmbyllëse të mandatit të tij, tha se nën kryesimin e tij…

S’ka efikasitet në Gjykatën e Apelit pa rritur numrin e gjyqtarëve

Kryetari i Gjykatës së Apelit, Hasan Shala, në një konferencë për media ka prezantuar punën  gjashtëmujore të këtij të viti,…