Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Dita Ndërkombëtare e Romëve

Dita Ndërkombëtare e Romëve është një kremtim i historisë, traditave dhe kulturës rome, ashtu si edhe thirrje për përfshirje sociale.…

Ja se çfarë të bëni kur “djegni” gjuhën tuaj

Kjo zakonisht ndodh kur hamë patate ose mish, pasi këto ushqime mbajnë nxehtësinë për një kohë të gjatë. Shumica e…

Osmani: Konferencat duhet patjetër të jenë edhe në Gjuhën Shqipe

Bujar Osmani, nga BDI, thotë se të gjitha informacionet dhe konferencat për media në Maqedoninë e Veriut, duhet të jenë…
error: