Gjirokastra, destinacioni i mbi 13 mijë turistëve nga janari në qershor

Qyteti gurtë Gjirokastra çdo fundjavë mbushet plot vizitorë vendas e turistë të huaj, ku qendra muzeale dhe parku arkeologjik i…