Të prekurit me Covid-19 në Vrapçiq në gjendje stabile

Komuna e Gjilanit, më të gjitha kapacitetet e saj të shëndetësisë primare e profesionale, thotë se në vazhdimësi po i…

Gjilani ndihmon Vitinë me rroba mbrojtëse kundër Covid-19

Komuna e Gjilanit i ka dalë në ndihmë Vitisë në kohën kur kjo komunë është vendosur në karantinë tash e…

Gjilani i mobilizuar kundër koronavirusit

Nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli, ka mbledhur sot Komisionin Komunal për Emergjenca, me ç’rast është bërë e ditur…

Gjilani u kërkon operatorëve ekonomikë t’i ndërmarrin masat për parandalimin e koronavirusit

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik në Komunën e Gjilanit u bën thirrje të gjithë operatorëve ekonomikë dhe ndërmarrjeve publike që të…

Ismajli: Nuk ka nevojë për panik, gjendja nën kontroll

Komuna e Gjilanit ka ndërmarrë të gjitha masat e parapara sipas vendimeve të qeverisë për t’u përballur me gjendjen e…

Gjilani shpërndan ueb-aplikacionin për mësim elektronik

Drejtoria Komunale e Arsimit në Gjilan ka shpërndarë ueb-aplikacionin për mësim elektronik në 17 shkolla të komunës, si fazë e…

​Haziri dhe Scott nënshkruajnë marrëveshjen për binjakëzimin e Gjilanit me Sioux City të SHBA-ve

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe kryetari i qytetit të Sioux City të Iowa të Shteteve të Bashkuara…

Gjilani po i bënë përgatitjet e fundit për hapjen puseve të reja

Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me kompaninë regjionale të ujërave Hidromorava, është duke i bërë përgatitjet e fundit për hapjen…

Haziri udhëton në SHBA, do të nënshkruajë binjakëzimin me Sioux City

Me ftesë të Iowa Sister State, kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka udhëtuar në Shtetet e Bashkuara të…

Gjilani ka ndërmarrë masat për mbrojtje nga Koronavirusi, sipas kërkesave të IKSHP

Në përputhje me kërkesat e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, Komuna e Gjilanit ka ndërmarrë të gjitha masat për mbrojtje…
error: