Sa shpesh duhet ndërruar pelenën e bebes?

Një i porsalindur ndodh të ketë jashtëqitje pas çdo gjidhënieje dhe kjo konsiderohet normale prandaj edhe duhet pastruar e larguar…

Si duhet të ushqehen lehonat?

1.Trupi juaj ka bërë mrekulli, tashmë ju e keni në duar beben tuaj, por kjo nuk do të thotë se…