Tri gjëra që çdo person që është tradhtuar në një lidhje apo martesë duhet të dëgjojë

Zbulimi se partneri juaj ju ka tradhtuar mund të shkaktojë ndjenja zemërimi, trishtimi, lëndimi dhe madje edhe dhimbje fizike, dhe…

Këto gjëra nuk mund t’i bëni nëse kini mbushur 35 vjet

Kujdesi i duhur i lëkurës përbëhet nga shumë faktorë, por disa gjëra duhen ndryshuar kur të mbushni 35-vjeç. Shpresojmë që…

Gjashtë gjëra të ndotura gjatë verës – si t’i pastroni ato?

Vera ofron aktivitete të shumta, por ndonjëherë kërkon shumë pajisje. Ndoshta të njëjtat pajisje i hidhni diku në cep të…

Jeta juaj ndryshon rrënjësisht nëse heshtni këto 5 gjëra

Në botën e sotme, me Facebook, Instagram, Snapshot dhe të gjitha llojet e mënyrave të tjera të globalizimit dhe rrjeteve…

Nëse luftoni me këto 6 gjëra, atëherë jeni shumë inteligjent

Shumica prej nesh kanë një qëndrim të qetë kur bëhet fjalë për të pikturuar një fotografi për veten tonë. Por…

Asnjëherë mos i vendosni këto 5 gjëra në furrë

Ka disa gjëra që nuk duhet të futen kurrë në furrë. Domethënë, mund të jetë vërtet e rrezikshme. Ne do…

11 gjëra të dëmshme në dhomën e gjumit

Gjumi është një nga proceset më të rëndësishme që na lejon të “ri-ndizemi” dhe të kemi fuqi të mjaftueshme për…

9 gjërat që ju bëjnë të sigurt para të tjerëve

Studimet sugjerojnë se t’u tregosh të tjerëve se me të vërtetë kujdesesh për ta, jo vetëm që do t’ju sjellë…

Njerëzit që bëjnë këto 4 gjëra kanë më shumë fat në jetë

Studiuesit kanë zbuluar se njerëzit me fat i bëjnë disa gjëra ndryshe dhe lajmi i mirë është se këto sjellje…

Gjashtë gjërat e rrezikshme që mund t’ju verbojnë

Shëndeti i syve është një nga ato gjëra për të cilat nuk mendojmë shumë derisa diçka të shkojë keq. Ekspertët…