Ngjitësi nga helmi i gjarprit që ndalon gjakderdhjen

Një ekip shkencor nga Kanada dhe Kina ka bërë një ngjitës lëkure që ndalon gjakderdhjen brenda 45 sekondave. Revista shkencore…