​Në Obiliq inaugurohet Pilot Projekti për prodhimin e energjisë elektrike nga burimet e ri-përtëritshme

Nën organizim të Asociacionit të Komunave të Kosovës dhe Komunës së Obiliqit sot është bërë inaugurimi i Pilot Projektit  për…

Gjermania me projekt 200 mijë eurosh për menaxhimin e koronavirusit në Kosovë

Një projekt në vlerë prej 200 mijë euro është nënshkruar sot nga GIZ-i gjerman në Kosovë dhe Kolegji Heimerer, për…
error: