Mehmeti: Qytetarët të dalin të votojnë masovikisht

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga AKR, Gëzim Mehmeti ka votuar në Qendrën e votimit  “Pjetër Bogdani”, ku i bëri…

Takimi përmbyllës i Gëzim Mehmetit

Aleanca Kosova e Re po mban takim përmbyllës.

Mehmeti tregon për investimet që janë bërë në Pejton e Larkishtë

Drejtori për Investime Kapitale në Prishtinë, që njëherit është edhe kandidat për të parin e kësaj komune, Gëzim Mehmeti ka…

Mehmeti: Investime të shumta në Kodrën e Diellit

Kandidati i AKR-së për kryetar të Prishtinës, Gëzim Mehmeti, ka thënë se në cilësinë e drejtorit për investime kapitale në…

Mehmeti tregon projektet që u realizuan në Kolovicë

Kandidati për kryetar të Komunës së Prishtinës, Gëzim Mehmeti ka shpalosu projektet që janë bërë në Kolovicë, në kohën sa…

Mehmeti: “Dardania” tjetër pamje pas investimeve në vlerë 3.2 milionë euro

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga radhët e AKR-së, njëherit drejtor i Investimeve Kapitale në Komunën e Prishtinës, Gëzim Mehmeti,…

Mehmeti i AKR-së zotohet: Hajvalia do t’i ketë të gjitha shërbimet

Kandidati i Aleancës Kosova e Re (AKR) për kryetar të Prishtinës, Gëzim Mehmeti, iu ka premtuar bashkëqeverisje banorëve të lagjes…

Mehmeti i AKR-së premton subvencione për të gjithë ata që merren me mbrojtjen e kafshëve

Kandidati i AKR-së për kryetar të Prishtinës, Gëzim Mehmeti, ka vizituar “Pyllin e Arinjve”, nga ku premtoi subvencione për të…

Mehmeti i AKR-së tregon mënyrës si duhet votuar ai dhe kandidatët për asamble komunale

Kandidati i AKR-së për kryetar të Prishtinës, Gëzim Mehmeti, përmes një video-mesazhi, ka bërë të ditur mënyrën se si duhet…