Paratë e bardha për ditë të zeza

Pas dëmtimit të gazësjellësit “Rrjedha veriore 1 dhe 2”, dhe pas dëmtimit të urës strategjike ruse që lidh Krimenë me…

Morawiecki: Kremlini po sillet me gazin si ‘shpërndarës droge’

Kremlini veproi si një “shpërndarës droge” sepse fillimisht ofronte gaz të lirë, por tani e dimë se çmimi i vërtetë…