Selmanaj thotë se gazi duhet të shihet përtej kontekstit ekonomik

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj, sa i përket gazit amerikan, tha se çështje të tilla duhet të…

Shllaku: Gazi i sjellë Kosovës energjinë e munguar sot, atë elektrike dhe termike

Raportimet se Qeveria e Kosovës i ka thënë jo një projekti të MCC-së për futjen e gazit natyror amerikan në…