Autopsia zbulon arsyen e vërtetë të vdekjes së gazetarit Grant Wahl

Bota e gazetarisë sportive dhe e futbollit vazhdon të mbajë zi për vdekjen e Grant Wahl, i cili vdiq në…

​Vdiq ish-gazetari Seremb Gjergji

Ka vdekur ish-gazetari, Seremb Gjergji, në moshën 47-vjeçare. Lajmin për vdekjen e tij e kanë konfirmuar familjarët e tij. Në…