5% e gazetarëve u sulmuan në 2021-ën, drejtësia nuk vepron

Numri i rasteve kur gazetarët janë sulmuar dhe kërcënuar është rritur gjatë vitit që shkoj në krahasim me 2020-ën. Janë…

Sot Dita Botërore e Gazetarëve Sportiv, ky është urimi i kryetarit të FFK-së Agim Ademi

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës Agim Ademi me rastin e Ditës Botërore të Gazetarëve Sportivë ka uruar në…