Gastronomët mirëpresin lirimin e masave

Që nga data 1 mars kanë hyrë në fuqi masat e reja kundër COVID-19, të miratuara nga Qeveria e Kosovës.…

Gastronomët kërkojnë t’u ndalohet hyrja klientëve të pa vaksinuar

Shoqata e Gastronomëve e Kosovës ka kërkuar nga bizneset që të respektojnë masat antiCOVID-19, me qëllim të mundësimit të lehtësimit…

Gastronomët përmes borive të makinave shprehin pakënaqësinë e tyre me masat e reja antiCOVID-19

Shoqata e Gastronomëve e Kosovës, në shenjë pakënaqësie me masat e fundit qeveritare, përmes borive të makinave, sonte për disa…

Orari për gastronomët zgjatet nga e mërkura

Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës ka njoftuar të gjithë gastronomët, hotelierët, pronarët e sallave të dasmave, pronarë të…

Fillon protesta e gastronomëve

Me pankarta në duar me anë të së cilave po kërkojnë lirimin e masave antiCovid, gastronomet e Kosovës kanë nisur…

​Gastronomët paralajmërojnë protestë “Me një vaksinë nuk çel vera”

Të martën e 25 majit Shoqata e Gastronomëve të Kosovës (ShGK) do të mbajë një “event pakënaqësie”. Protesta “Eventi i…

Gastronomët të pakënaqur me masat qeveritare antiCOVID-19

Kreu i Shoqatës së Gastronomeve Petrit Kllokoqi është shprehur i pakënaqur me Qeverinë e Kosovës në raport me lehtësimin e …

Gastronomët nënvëzhgim, të pakënaqur edhe me lehtësim të masave

Pas dymbëdhjetë ditësh sot është rihap gastronomia në Kosovë. Ani pse me masa kufizuese dhe rishqyrtim të masave pas dy…

Gastronomët: Masat e reja krijuan një eksport të parasë dhe import të virusit

Ka kaluar një javë që sektori i gastronomisë po qëndron i mbyllur për shkak të masave të reja antiCOVID të…