Çmimi i naftës dhe benzinës, ministria publikon tavanin e çmimeve për 24 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e shitjes së karburanteve për 24 orët e ardhshme. Çmimi maksimal…

Çmimet e derivateve sot në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1. 73 euro për…

Lirohet për një cent nafta

Një litër naftë sot kushton 1.74 euro, apo 1 cent më lirë sesa dje. Çmimoren e derivateve për 24 orët…

Publikon çmimet e derivateve, nafta 1. 75 euro

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për…

Çmimet e derivateve për sot në Kosovë

Ministria e Tregtisë, Ndërmarrësisë dhe Industrisë, të martën ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme. Çmimi maksimal…

MINT publikoi çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme në Kosovë.…

Bie çmimi i naftës për një cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar të mërkurën çmimet tavan për produktet e naftës. Çmimi maksimal i…

Këto janë çmimet e derivateve të naftës për ditën e sotme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme. Po vërehet…

Çmimet e derivateve të naftës sot në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.60 euro për litër,…

Çmimet e derivateve të naftës sot në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.67 euro për litër,…