Në magjistralen Mitrovicë–Leposaviq vendosen pika kontrolli për të garantuar qarkullimin e lirë

Policia e Kosovës ka njoftuar se, menaxhimi dhe kontrolli i situatës së sigurisë në vend vazhdon të jetë prioritet kryesor…

Gjonbalaj: NATO-ja është vigjilente, e gatshme të ofrojë sigurinë për të gjithë qytetarët e Kosovës

Zyrtari i NATO-s për diplomacinë publike në Bruksel, Afrim Gjonbalaj, ka thënë se NATO-ja është vigjilente dhe e gatshme të…