Infermierët paralajmërojnë protestë, e quajnë fyes vendimin e Qeverisë për shtesat prej 60 euro

Sindikata e infermierëve, oda e infermierëve dhe shoqatat e infermierëve në mbledhjen e sotme kanë marrë vendim që posa të…
error: