Ushtria ruse futet në Kiev, autoritetet ukrainase bëjnë thirrje për rekrutë civilë

Raportohet se operativët rusë janë tani në Kiev. Autoritet ukrainase si dhe gazetarë, kanë njoftuar përmes rrjeteve sociale se rusët…

​Arrestohet një person, tentoi të futet i dehur në një qendër të votimit në Viti

Në një nga qendrat e votimit të Komunës së Vitisë, është arrestuar një person. Personi i arrestuar siç tregojnë nga…