​Dhjetëra mijëra njerëz pritet të nderojnë ish- Papa Benediktin XVI

Dhjetëra mijëra njerëz pritet t’i bëjnë nderimet e tyre ish-Papës Benedikti XVI kur trupi i tij të ekspozohet në Vatikan.…

“Funerali i mbylljes së degëve”, studentët ‘homazhe’ për zbrazjen e universiteteve në Shqipëri

Qëndresa qytetare dhe studentët kanë vendosur dy pllaka varri përpara Ministrisë së Arsimit në shenjë simbolike për zbrazjen e universiteteve.…

Kurti në Japoni shpreh interesimin për investime në Kosovë

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti po merr pjesë në funerali shtetëror për ish-kryeministrin japonez Shinzo Abe. Udhëheqës nga mbarë bota…