Ky është vendi më i ftohtë i banuar në Tokë

Oymyakon, ndodhet në Rusi dhe ka temperatura të regjistruara nën -70°C.  Ky vend ka pak më shumë se 900 banorë.…

Parashikimi i motit

Sot vendi jonë do të ndikohet nga masat e thata të ajrit me origjinë nga pjesa veriore e kontinentit. Këto…

Parashikimi i motit

Sot në vendin tonë pritet të mbajë mot i vranët, por i qetë. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, sot do…

Si ndikon dimri tek shëndeti

Kur flasim për dimrin përjetimet dhe mendimet mund të jenë të ndryshme. Ka persona që stinën e ftohtë e pëlqejnë…

Dushi i ftohtë në mëngjes është ide e mirë edhe në dimër

Ndërsa dushi i nxehtë ka përfitimet e tij , dushi i ftohtë në dimër jo vetëm që do t’ju zgjojë,…