Policia Ushtarake e FSK-së trajnohet me Policinë Ushtarake Kroate

Policia Ushtarake e FSK-së trajnohet së bashku me Policinë Ushtarake të Forcave të Armatosura Kroate. Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj…

FSK-së i shtohen liderë-komandot e reja

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka njoftuar se gjenerata 07/2022 përfundoi me sukses kursin e avancuar për lider në shkollën…

Përfundon ushtrimi fushor “Steel Alpha Suport”

Në kuadër të përgatitjes për validim dhe pjesëmarrje në ushtrimin “Deffender Europe 2023”, Regjimenti i Dytë i Këmbësorisë së Forcave…

Mehaj: Anëtarësimi në NATO do të arrihet së bashku me partnerët

17 kadetë të diplomuar në Qendrën për Studime Universitare nga sot fillojnë shërbimin e tyre si oficer në Forcën e…

​17 oficerë i shtohen radhëve të FSK-së

Ushtria e Kosovës nga sot i ka edhe 17 oficerë të tjerë, të cilët i janë bashkuar Forcës së Sigurisë…

Ceremonia e diplomimit të kadetëve të FSK-së

Mbahet ceremonia e diplomimit të kadetëve të Gjeneratës 2022 të Akademisë së Mbrojtjes- Qendrës për Studime Universitare të FSK-së “Wesley…

Certifikohen kursantët e Kursit Bazë të Xhenios Luftarake

Në ambientet e Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes u realizua ceremonia e certifikimit të Kursit Bazë të Xhenios Luftarake, që…

Policia Ushtarake e FSK-së trajnohet nga Karabinierët Italian

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka njoftuar se Policia Ushtarake e Forcës së Sigurisë së Kosovës ka përfunduar kursin “Trajnimi…

Kadetët e FSK-së në stërvitje me ushtarët e NATO-s (Foto)

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka njoftuar se kadetët tanë bashkë me kadetët e vendeve të ushtrive të NATO-s, po…

Komandanti i FSK-së po qëndron për vizitë zyrtare në Turqi

Komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Bashkim Jashari, me ftesë të homologut turk gjeneral Jashar Guler, komandant i Forcave të Armatosura të…