Trupat shqiptare trajnohen në Qendrën Ndërkombëtare për Kërkim-Shpëtim të FSK-së

Në kuadër të bashkëpunimit bilateral me Republikën e Shqipërisë një ekip i FARSH-it është duke realizuar trajnimin bazik për kërkim-shpëtim…

Nënshkruhet deklaratë për bashkëzbarkimin e FSK-së me ushtrinë britanike në misione ushtarake

Është nënshkruar deklarata e përbashkët ndërmjet Kosovës dhe Mbretërisë së Bashkuar për bashkë-zbarkime të forcave të dy vendeve në misione…

Mehaj: Tjetër arritje për FSK-në

Qendra Ndërkombëtare e Trajnimit në Kërkim-Shpëtim e FSK-së prezantohet nga Rrjeti i Njohurive për Mbrojtjen Civile të Bashkimit Evropian, ka…

Mehaj: FSK po rritë kapacitetet e saj

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka theksuar përkushtimin e Kosovës për t’u koordinuar me aleatët rreth sfidave të paqes dhe…

Komisioni për Çështje të Sigurisë miraton në parim tri projektligje

Komisioni për Çështje të Sigurisë ka diskutuar me dyer të mbyllura kur janë përmendur kazinot në Karaçevë. Kryetari i këtij…

Mehaj: Forca e Sigurisë së Kosovës është duke e rritur profesionalizmin

Në konferencën “FSK dhe Partnerët”, ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj tha se Forca e Sigurisë së Kosovës është duke e…

Mehaj: Ushtri e konsoliduar, shtet i fuqishëm

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka deklaruar se në këto 18 muaj janë angazhuar maksimalisht që ushtrinë ta avancojnë në…

FSK përfundon me sukses stërvitjen e përbashkët ushtarake me amerikanët në Gjermani

Kontingjenti i FSK-së, së bashku me 4400 trupa ushtarake të forcave amerikane si dhe aleatëve dhe partnerëve të saj, me…

Mehaj: Miratimi i Ligjit për policinë ushtarake të FSK-së, një hap drejt synimit tonë për anëtarësim në NATO

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka falënderuar deputetët që i kanë dhënë mbështetje miratimit dhe hyrjes në fuqi të Ligjit…

Ministri i Mbrojtjes në Rahovec, FSK pritet të ndërhyjë

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka njoftuar se së bashku me bashkëpunëtorë, sot kanë pritur për vizitë ministrin…