Ushqime të mbetura, për sa kohë duhet të konsumoni ushqimin e mbetur në frigorifer

Shumë prej nesh luftojnë për të gjetur kohë për të përgatitur ushqime të bollshme dhe të freskëta çdo ditë si…

Katër fruta të mbushura me kalium që mund të mbrojnë kyçet

Artriti mund të jetë një gjendje e pakëndshme dhe e dhimbshme për të jetuar. Llojet e ndryshme të gjendjes mund…

Si ta hidratojmë lëkurën e fëmijës gjatë verës

Lëkura e fëmijëve është shumë delikate dhe e ndjeshme dhe sidomos në verë ka nevojë për më shumë hidratim. Nxehtësia,…