Cilat janë pasojat e konsumit ditor të lëngjeve të frutave?

Shumë njerëz jetojnë në besimin se lëngjet e frutave, të tilla si lëngu i portokallit ose mollës, janë një pjesë…

Pse është i rëndësishëm limoni në dietën tuaj?

Limoni është i pasur me vitamina dhe antioksidues të ndryshëm dhe konsiderohet si një nga llojet më të shëndetshëm të…

Dy racione fruta në ditë zvogëlojnë rrezikun nga diabeti tip 2

Studiuesit nga Universiteti Edith Cowan (ECU) në Australinë Perëndimore kanë zbuluar se vetëm dy racione fruta në ditë zvogëlojnë shanset…

Studimi: Më shumë fruta hanë gratë dhe të arsimuarit

Gratë europiane hanë më shumë fruta se burrat dhe njerëzit me arsim më të lartë hanë më shumë sesa ata…

Nuk ka konkurrentë: Kjo është fruta më e shëndetshme

Frutat duhet të jenë pjesë e dietës suaj të përditshme, por zgjedhja e tyre është e rëndësishme. Disa përmbajnë më…
error: