Ushqime të mbetura, për sa kohë duhet të konsumoni ushqimin e mbetur në frigorifer

Shumë prej nesh luftojnë për të gjetur kohë për të përgatitur ushqime të bollshme dhe të freskëta çdo ditë si…

Ushqimet që nuk duhet t’i vendosni në frigorifer

Ngrirja është një mënyrë shumë e përshtatshme dhe e lehtë për të ruajtur ushqimin, për të pasur gjithmonë diçka për…

Gabimi që mund ta bëni kur e vendosni qumështin ose kosin në frigorifer

Qumështi dhe kosi janë ushqimet më të zakonshme në shtëpitë tona, por edhe ato që hidhen shpesh për shkak të…