22 vjet liri, Kosova ende pa ditë të çlirimit

Kanë kaluar 22 vjet nga përfundimi i luftës e 13 vjet nga pavarësia, e Kosova vazhdon të mos ketë ditë…

​Deputetët diskutojnë për të drejtat e personave me aftësi të kufizuar, thonë se është punuar pak

Në debatin parlamentar që po zhvillon Kuvendi i Kosovës për të drejtat e personave me aftësi të kufizuar, deputetët kërkuan…

Demaj: Serbia të marrë përgjegjësinë për krimet e kryera në Kosovë dhe të dënojë kriminelët

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Frashër Demaj ka kërkuar që Serbia të hapë arkivat e saj dhe të…
error: