Ceremonia e rekrutëve të rinj të FSK-së përmes fotografive

Në Kazermën e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) “Skënderbeu” në Ferizaj sot është certifikuar gjenerata e parë e stërvitjes…

Falja e Fitër Bajramit-FOTOGRAFI

Besimtarët myslimanë pas muajit të shenjtë të Ramazanit, sot festojnë festën e Fitër Bajramit. Ndryshe prej vitit të kaluar besimtarët…

​Në Prekaz hapet ekspozita me fotografi të kullave të Jasharëve

Në 23 vjetorin e rënies së familjes së komandantit legjendar Adem Jashari dhe manifestimit Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës…

Hapet ekspozita “Kujtesa e Kosovës rambouillet”, dokumenton Konferencën e Rambujesë

Në kuadër të 13-vjetorit të pavarësisë së Kosovës, të martën është hapur ekspozita e fotografisë “Kujtesa e Kosovës rambouillet” e …

Hapet ekspozita e fotografisë “Kujtesa e Kosovës rambouillet”

Në kuadër të 13-vjetorit të pavarësisë së Kosovës, të martën është hapur ekspozita e fotografisë “Kujtesa e Kosovës rambouillet” e …

Thaçi publikon fotografi nga Muzeu i Kosovës

Derisa mëngjesin e së mërkurës presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi nisi duke publikuar video nga aksionet e pjesëtarëve të policisë,…