Për tre muaj u braktisen 8 fëmijë në Kosovë

Numri i braktisjeve të fëmijëve në Kosovë vazhdon të jetë shqetësuese. Vetëm gjatë këtij tremujori të parë të vitit 2020…

COVID-19, rezulton pozitive edhe foshnja 5-muajshe

Mbrëmë janë konfirmuar edhe 13 raste të reja, ku 11 prej tyre janë në fshatin Topanicë të komunës së Kamenicës.…

Foshnja vdes nga koronavirusi

Një foshnje në Çikago është fëmija i parë i porsalindur në Shtetet e Bashkuara, vdekja e së cilës është e…

Foshnja me koronavirus

Mjekët nuk e dinë nëse virusi i kaloi foshnjës në bark ose gjatë kohës së lindjes apo pas lindjes. Një…

Foshnja shikon me egërsi mjekët pak kohë pas lindjes – foto

Një foto nga një spital i maternitetit në Brazil që tregon një vajzë të porsalindur duke shikuar me zemërim mjekët…

Foshnja vdes nga përdhunimi

Një foshnjë njëmbëdhjetë muajsh siriane me simptoma të encefalitit dhe lëndimeve në kokë është pranuar sot në Spitalin e Fëmijëve…

Shokohet Amerika, 4 të vrarë dhe një foshnje e zhdukur në Florida

Zhdukja e një foshnje 1 javëshe ka marrë një kthesë tjetër në hetim pasi burri i cili mendohej se e…