KQZ certifikon 2 subjektet e para për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale, paralajmërohet formimi i një partie të re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka certifikuar 2 subjektet e para për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale të këtij viti. Iniciativës…

143 vjet nga formimi i Lidhjes së Prizrenit

143 vjet më parë, pra më 10 qershor 1878 filloi organizimi dhe themelimi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit. Është kjo…

Formohet Grupi Punues për raportimin financiar të RTK-së

Në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere është formuar Grupi Punues për përcaktimin e formatit të raportit financiar të RTK-së.…

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, propozohet formimi i komisioneve parlamentare

Do të mblidhet sot kryesia e Kuvendit të Kosovës. Kryesia do të mblidhet për të propozuar formimin e komisioneve parlamentare…

Palmer: Të formohet Qeveria e Kosovës pa pengesa politike

Gjatë ditës së enjte, përfaqësuesi special për Ballkanin Perëndimor në departamentin amerikan, Matthew Palmer dhe ambasadori i Shteteve të Bashkuara…

​Dy vjet nga formimi i Ushtrisë së Kosovës

Parlamenti i Kosovës me 106 vota pro dhe një abstenim, dy vjet më parë miratoi tri ligjet që e ndryshojnë…

​Dita kur u formua Kryqi i Kuq Ndërkombëtar

Gjashtëmbëdhjetë shtete dhe mbretëri evropiane më 29 tetor të vitit 1863, formojnë Kryqin e Kuq Ndërkombëtar. Deri në mes të…
error: