Formohet Grupi punues për themelimin e Fondit Sovran të Republikës së Kosovës

Komisioni Ekzekutiv për propozimin dhe hartimin e parimeve themelore, si parakusht për themelimin e Fondit Sovran të Republikës së Kosovës…

​Qeveria formon komisionin që do të themelojë fondin sovran

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për formimin e komisionit për vendosjen e parimeve për themelimin e fondi sovran, premtim…
error: