​Mehaj: Kosova duhet t’i ketë mbi 20 mijë rezervistë vullnetarë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë se Fondi i Sigurisë është i sigurt dhe në koordinim të plotë me…

FFK dhe ekipi Kombëtar ndajnë 35 mijë euro për Fondin e Sigurisë

Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) dhe ekipi Kombëtar kanë ndarë 35 mijë euro për Fondin e Sigurisë, që javë…

Partia Liberale Egjiptiane: 500 të rinj e të reja janë të gatshëm t’i bashkëngjiten FSK-së

Kryetari i Partia Liberale Egjiptiane (PLE), Veton Berisha, ka thënë se 500 të rinj dhe të reja të komunitetit egjiptian…

Presidenti i SC Gjilanit ofron 50.000 euro për Fondin e Sigurisë

Presidenti i Sport Club Gjilani, Florim Zuka, ka ofruar 50,000 euro për Fondin e Sigurisë të hapur nga Qeveria e…