Borxhet e FSSh-së i lënë pacientët pa shërbime shëndetësore, Vitia: Do të bëhet një plan

Borxhi prej rreth 30 milionë eurove i Fondit të Sigurimeve Shëndetësore karshi institucioneve private në vend dhe atyre jashtë vendit,…

Këtë vit 70 pacientë me urgjencë kërkuan ndihmë financiare nga FSSH

Në Fondin e Sigurimeve Shëndetësore për katër muajt e parë të këtij viti, kanë kërkuar mbështetje financiare për trajtim mjekësor…