Prodhuesit kosovarë kërkojnë fond për zhvillim ekonomik dhe subvencionim të eksportit

Pandemia Covid-19 gjatë vitit 2020 shkaktoi probleme të shumta në ekonominë e vendit. Shumë biznese u shuan e shumë të…

Shija adekuate e stinës së verës!

Vera, si njëra nga stinët më të preferuar nga ne, bënë që ne pos që t’i shijojmë rrezet e dielli,…

​Merre energjinë për verë!

Stina e verës sjellë gjithmonë temperatura të cilat shpesh dinë të jenë të pa përballueshme për ne. Por, ky problem…

Shije që të sjell freski!

Shumë shpesh e kërkojmë shijen që na sjell freski në punë, në udhëtime, në festa të ndryshme e gëzime. Por…

Rc Cola pija që sjellë freski!

Kur temperaturat e larta shoqërohen me disponim të mirë, krejt çka ti ki nevojë me pas afër është Rc Cola…

Sigurt dhe n’prag të shtëpisë!

Shumë artikujt  të prodhuar nga kompania Fluidi ju mund ti bleni vetëm me një klik online në Fluidi-ks.com . Tashmë…

Kompania Fluidi ju uron agjërim të letë dhe të pranuar!

Kompania Fluidi  u’a uron të gjithë besimtarëve të fesë myslimane fillimin e Muajit të shenjtë të Ramazanit! Le të ju…

Nga sot, Fluidi me platformën online për shitje!

Të nderuar konsumatorë, Për të qenë më afër jush edhe në ditë e izoluara, ju njoftojmë që Fluidi tashmë ka…

Fluidi me masa të vazhdueshme për parandalimin e COVID-19!

Të dashur konsumatorë të Fluidi, Furnizimi i qytetarëve me produktet tona është esenciale dhe rrjedhimisht puna në fabrikat prodhuese të…
error: