Tri lloje vajrash që do të forcojnë flokët tuaj

Njerëzit me probleme me rënien e flokëve mund të përmirësojnë rritjen e flokëve dhe të parandalojnë rënien e flokëve në…

Studimi: Produktet për drejtimin e flokëve rrisin rrezikun e kancerit të mitrës

Produktet për drejtimin e flokëve mund të rrisin ndjeshëm rrezikun e zhvillimit të kancerit të mitrës tek gratë që i…

Koha e duhur për të larë flokët, uthulla e mollës bën mrekulli

Mbajtja e flokëve të shëndetshëm përbëhet nga shumë hapa, por më i rëndësishmi është larja e tyre. Ekspertët kanë zbuluar…