77 vota pro dhe 53 kundër, Kuvendi voton qeverinë “Rama 3”

Rreth orës 06:46 Kuvendi i Shqipërisë ka votuar qeverinë “Rama 3”. Programi dhe përbërja e qeverisë “Rama 3” morën 77…

Si të krijohet sinergjia në vendet e punës?

Sinergjia mund të tingëllojë si një “fjalë e madhe” biznesore, por në realitet është fjalë klasike, bazuar në origjinën e…
error: