Asociacioni, opozita kërkon kujdes në raportet me aleatët dhe respektim të Kushtetutës

Presioni për themelimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe po shtohet çdo ditë e më shumë nga ndërkombëtarët, ndërsa…

Opozita kërkon kompensimin e dëmeve të vërshimeve, LVV nuk shuan shpresat

Opozita po konsideron se Qeveria e Kosovës po vonohet në krijimin e një fondi emergjent për komunat të cilat janë…

Peci: Vitin e ardhshëm do të kemi numër rekord të të mbjellave në Kosovë

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci ka prezantuar buxhetin dhe prioritet për vitin 2023 para deputetëve të Komisionit për Mjedis, Ushqim,…