La armët dhe kapi lapsin, Shkupi flet si skenarist: Pres mbështetje për filmin e UÇK-së

Edhe në kohën kur po propagandohej se UÇK është në zhbërje e sipër, ata u rreshtuan për një, duke motivuar…