​Qeveria miraton Projektligjin për Filharmoninë, Operën dhe Baletin Kombëtar të Kosovës

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin e Filharmonisë së Kosovës, Operën e Kosovës dhe Baletin Kombëtar…